Taking back my love

Saya sudah cuba yang terbaik. Minta maaf sudah, cuba contact sudah, tapi semua to no use.

Sorry IS the hardest word. I've let down my guard, I've done almost everything.

Tapi, masih tiada reply. Hmm...Am I forgiven or not? Tuhan je tau.

Mintak maaf kat Ma and Abah macam lagi senang je. Cakap sorry sekarang, pastu buat lagi. Next Raya, minta maaf lagi. Ahahaha..

Bak kata orang, tak payah lah mengharap sangat. Do what you gotta do then pray for the best. I pray for forgiveness. Is it worth all this? Ntah lah. I guess..

Btw,hari ni asyik gelak macam siots jer. Thanks to Nina, Sha, Adik, Azreen and myself. (vain? think again!) I love meeting the cousins. They're all maniacs! LOL

Lagi satu, sekarang ni kepala asyik fikir pasal makanan je. Dah la tengah Raya, perut makin bulat macam Teletubby (Saya nak kaler yang paling best chopp! pastu nak plasma tv please, xmain la tv kecik-kecik sebab perut saya bunch! haha)

And guess what? Nina, Sha and I are such good actors at the office. Aren't we,fellas? Muahaha. bab pura-pura berlakon depan boss nombor satu :P

3 comments:

Saya Ja said...
September 25, 2009 at 1:06 PM

perut aku pn dah membesarrrr erghh

Azhani.Azizan said...
September 26, 2009 at 12:11 AM

hahahaha ko da brape bulan?? :P