UiTM Bangsat

Aku memang BENCI kat UiTM ok!!

Apa ke bangsat sangat diorang ni?

Sibuk sangat ngan politics and shit sampai lupa kat students yang terkapai-kapai

Kata nak jadi world class university!

Yang aku nampak, misai je makin lama makin rapi disikat. Bontot makin banyak dicium dan dihidu.

Mana dia policy yang so called people-friendly tu?

Students sendiri pun kena layan macam sampah.

Kalau pasal duit, bukan main cepat je mintak. Bukannya sikit, banyak kot!

Surat or any notices semua bagi last minute macam cibaii. Bila students dapat lambat, salahkan students jugak. Apa ke babi nya semua nih?

Sekarang ni, aku dah bukan pelajar UiTM. Yang ko suruh aku bayar yuran part 7 tu kenapa? Tak sudah sudah lagi ke cekik darah?

Aku dah lepas supplementary paper. Kenapa dalam transcript masih tertera "pengajian tidak tamat"?? Korang ni semua nak mati ke? Ke tak buat kerja je?

Kawan kawan aku sume da dapat surat convo bulan Oct ni. Diorang BARU je dapat. And it states that they have to reply by 14th Aug. What the fuckk??

Benda2 penting camni, lenkali bagitau la awal2..Budak2 yang duduk jauh tu camne? Kesian kot..Menyusahkan orang je..

Where's my letter god damn it? I passed the stupid paper and I've finished my fucking degree.

Don't you mess with me. I've had enough with Ptptn last time, you money-sucking people!

Let me grad in peace for god's sake!!!

P/S. Aku nak guna kaler merah menandakan betapa bengangnye aku skarang

6 comments:

Adam Harris said...
August 6, 2009 at 4:26 AM

sabar2... esok pagi I ngan ejie nak gi menara. nak setel bab2 convo pejadahharamntah... uitm memang ******!!!!

Azhani.Azizan said...
August 6, 2009 at 5:36 PM

eh adam,bgtau i kalau ade pape update k?
i rase i kne mntk cuti kott kalau nak settle bab2 uitm babi nih

nabel said...
August 7, 2009 at 11:55 PM

ni uitm ni bukan bangsat da....ni dah KHAI dah ni. kongajo

Azhani.Azizan said...
August 8, 2009 at 8:22 AM

hahahaha terbatuk2 khai AF

saRafaDzil + . + said...
August 22, 2009 at 6:33 PM

memang jelass kemarahan tu mOO. i nampakk.! n boleyh bayangkan muke u mase type ne. ngeeeeeeeeeee ;)

jgn mara2 moo. cpat tua. tpi uitm memang.!!!!

i sokong i sokong

;)

Azhani.Azizan said...
August 23, 2009 at 2:06 PM

hahaha kaaaan? btol kaan?
mmg diorg ni xberapa organised..patu asik nk slhkan students je,mana boleh!